Bucătar
Ibis Styles
2 апреля 2025
Кишинев, Ботаника
От 3 лет
По сменному графику
Среднее специальное
На территории работодателя
Cerințele postului:
Studii medii.
Diploma de calificare în domeniu.
Vechimea în specialitate: min. 3 ani, experiența de la locurile de muncă anterioare.
Rigurozitate în ceea ce privește regulile de igienă în alimentația publică.
Imaginație culinară, ordonat și disciplinat.
Capabilitatea să pregateasca produse alimentare reci și calde în conformitate cu meniul restaurantului.
Disponibilitate de a lucra în ture.
Responsabilitățile postului:
Prepararea mâncărurilor la standarde înalte de calitate și igienă, contribuind la satisfacția oaspeților prin oferirea unor experiențe culinare deosebite.
Pregătirea ingredientelor și prepararea mâncărurilor conform rețetelor și standardelor hotelului.
Asigurarea că toate preparatele sunt gătite la timp și prezentate corespunzător.
Menținerea curățeniei și ordinii în zona de lucru, inclusiv curățarea ustensilelor și echipamentelor după utilizare.
Respectarea regulilor de igienă și siguranță alimentară în orice moment.
Monitorizarea stocurilor de ingrediente și produse alimentare, raportarea necesităților de aprovizionare.
Asigurarea unei rotații corecte a stocurilor pentru a preveni risipa și deteriorarea alimentelor.
Oferim:
Salariu în funcție de experiență
Instruire în conformitate cu cerințele brandului Accor
Oportunități de dezvoltare
Mediu dinamic și profesionist de muncă
Beneficii sociale
Transport de serviciu la necesitate
Expediați CV-ul, o scrisoare de intenție maximum 1 pagină, recomandări la adresa de email ibishotel@satulgerman.md.
Doar candidații selectați vor fi invitați la interviu.
Pentru precizări puteți contacta numărul 061000818 în zilele de muncă între 14:00-16:00.
Adresa: Chisinau, Bd. Dacia intersectie cu str. Bacioii Noi
Studii medii.
Diploma de calificare în domeniu.
Vechimea în specialitate: min. 3 ani, experiența de la locurile de muncă anterioare.
Rigurozitate în ceea ce privește regulile de igienă în alimentația publică.
Imaginație culinară, ordonat și disciplinat.
Capabilitatea să pregateasca produse alimentare reci și calde în conformitate cu meniul restaurantului.
Disponibilitate de a lucra în ture.
Responsabilitățile postului:
Prepararea mâncărurilor la standarde înalte de calitate și igienă, contribuind la satisfacția oaspeților prin oferirea unor experiențe culinare deosebite.
Pregătirea ingredientelor și prepararea mâncărurilor conform rețetelor și standardelor hotelului.
Asigurarea că toate preparatele sunt gătite la timp și prezentate corespunzător.
Menținerea curățeniei și ordinii în zona de lucru, inclusiv curățarea ustensilelor și echipamentelor după utilizare.
Respectarea regulilor de igienă și siguranță alimentară în orice moment.
Monitorizarea stocurilor de ingrediente și produse alimentare, raportarea necesităților de aprovizionare.
Asigurarea unei rotații corecte a stocurilor pentru a preveni risipa și deteriorarea alimentelor.
Oferim:
Salariu în funcție de experiență
Instruire în conformitate cu cerințele brandului Accor
Oportunități de dezvoltare
Mediu dinamic și profesionist de muncă
Beneficii sociale
Transport de serviciu la necesitate
Expediați CV-ul, o scrisoare de intenție maximum 1 pagină, recomandări la adresa de email ibishotel@satulgerman.md.
Doar candidații selectați vor fi invitați la interviu.
Pentru precizări puteți contacta numărul 061000818 în zilele de muncă între 14:00-16:00.
Adresa: Chisinau, Bd. Dacia intersectie cu str. Bacioii Noi
Кишинев, Ботаника
Дата актуализации:
2 апреля 2025
Ваше резюме успешно отправлено! 🥳
Зарегистрируйтесь сейчас, чтобы отслеживать статус вашего резюме!
Доставлено
и
Просмотрено