Sales engineer / inginer vanzari

SMC ROMANIA №6264618, 29 martie 2018
Oraș: Chișinău
Studii: Superioare
Experiența de munca: Orice
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Full-time
Compania are sediul in Romania, biroul de care va apartine pozitia este in Iasi. Contractul de munca se va incheia in cu soccietatea din Romania, dar activitatea se va desfasura in Republica Moldova, la clientii la care facem export. Postul are ca si componenta principala dezvoltarea portofoliului de clienti in regiune.
Job-ul imbina cu succes componenta tehnica cu cea comerciala, oferind avantajele unui job flexibil si dinamic de vanzari, dar si provocarile oferite de diversitatea proiectelor tehnice in care angajatul va avea posibilitatea sa se implice, limitat fiind doar de propriul potential tehnic.
Dupa perioada de training fiecare angajat primeste un portofoliu de clienti activi de care va trebui sa se ocupe, avand ca scop mentinerea dar si cresterea nivelului de vanzari in cadrul acestora.
Obiectivul principal al job-ului este acela de a extinde portofoliul de clienti, in accord cu targetul alocat.
Activitatea zilnica presupune: vizite la clienti, prezentarea de oferte tehnico-comerciale, obtinerea comenzilor, negocierea si semnarea contractelor, acorduri de plata, inclusiv urmarirea incasarilor; dezvoltarea si sustinerea de prezentari si informari generale, tehnice si comerciale pentru domeniile de activitate vizate; elaborarea de solutii tehnice corecte si eficiente la problemele clientilor.


Cerinte minime:

Absolvent de studii superioare tehnice (ideal, dar nu neaparat, mecanica, mecatronica, automatizari).
Candidatul trebuie sa fie o persoana organizata, dinamica, cu initiativa in sfera sa de competenta, un bun negociator, cu abilitati de lucru in echipa, dispus sa investeasca in propria sa cariera prin acumularea continua de cunostinte, si sa aiba excelente abilitati de comunicare.
Limba engleza - Nivel intermediar
Sa aiba permis de conducere.


Beneficii:

Pachet salarial competitiv, evolutie pe scara ierarhica si salariala in functie de performanta
Al 13-lea salariu
Bonusare: Anuala, in functie de realizarea targetului, cu posibilitatea de a atinge nivelul de 5 salarii brute. Conditia de bonusare este ca angajatul sa fie activ in luna ianuarie din anul pentru care se acorda bonusul.
Abonament de sanatate in reteaua privata Medlife
Masina de serviciu, ramasa la dispozitia angajatului, dupa perioada de proba.
Telefon:
+40 723 600 950
Persoana de contact:
Mihaela Croitoru
E-mail:
Site:
www.smcromania.ro
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide