HR Manager

GlobCom Company / Autoexpert
Oraș: Chișinău
Studii: Orice
Experiența de munca: De la 3 ani
Salariu: Nespecificat
Program de muncă: Flexibil
În echipa Globcom avem nevoie de un HR Manager talentat, care să ne ajute să creștem și să gestionăm resursele umane la cel mai înalt nivel. Este o poziție cheie, cu mult potențial de dezvoltare, inclusiv pentru a avansa către un rol de Director HR.
Globcom este o companie cu o experiență de 15 ani în managementul proiectelor și furnizarea serviciilor pentru liderii globali din industria auto. Oferim asistență și soluții complexe la nivel înalt pentru colectarea și înregistrarea datelor, implicând test driveri calificați în utilizarea vehiculelor autonome echipate cu tehnologie performantă, special dedicată misiunilor de colectare a informațiilor. Cu o prezență internațională puternică, ne mândrim cu inovația și responsabilitatea în fiecare proiect pe care îl desfășurăm.
Adresa: str. Albișoara 32
www.globcom.md

Responsabilități Principale:

Gestionarea Proceselor HR: Implementarea și coordonarea procesele HR, inclusiv recrutarea, onboarding-ul, training-ul și evaluarea performanțelor.
Planificarea resurselor de personal: Asigurarea necesarului de angajați, atât pentru proiectele în curs, cât și pentru cele viitoare, printr-o planificare riguroasă. Crearea și menținerea unei baze de date actualizate cu angajați potențiali.
Recrutare și Selecție: Supervizați procesul de recrutare și selecție pentru a atrage și a angaja talente de top.
Angajare și Onboarding: Coordonarea procesului de angajare, Organizarea și supravegherea procesului de integrare pentru noii angajați.
Gestionarea Relațiilor cu Angajații: Facilitarea unui climat de lucru pozitiv prin gestionarea eficientă a comunicării între angajați și management, rezolvarea conflictelor, coordonarea situațiilor excepționale (cum ar fi eliberarea înainte de termen, conflicte în echipă sau plângeri), și asigurarea unei comunicări eficiente între diferitele niveluri și departamente.
Planificarea și Implementarea Programelor de Instruire: Organizarea și coordonarea programelor de training pentru îmbunătățirea abilităților și cunoștințelor angajaților, adaptate la nevoile specifice ale fiecărui proiect.
Alte Activități Specifice Proiectelor.

Cerințe:

Experiență de cel puțin 3 ani în roluri de management a resurselor umane.
Cunoștințe solide în legislația muncii, procesele de HR și gestionarea echipei.
Experiență în implementarea a soluțiilor și instrumentelor de automatizare pentru gestionarea și eficientizarea proceselor HR.
Cunoașterea limbei române, ruse și engleze, atât scris cât și vorbit.
Abilități excelente de comunicare și negociere.

Detalii:

Salariul se negociază în funcție de experiență și rezultate.
Program de lucru flexibil.

Te rugăm să trimiți CV-ul la office@globcom.md
E-mail: office@globcom.md
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide